Buscar
Pinterest Facebook Instagram
  • No hi ha productes a la cistella.
  >  Enviaments i devolucions

Política d’enviaments i devolucions

Com a norma general NINET JOGUINES no admetrà devolucions transcorregut el termini de 7 dies hàbils.

 

  1. Si el producte arriba equivocat o en mal estat: NINET JOGUINES disposa d’un servei de canvi gratuït per als productes que puguin arribar equivocats o en mal estat. Aquestes devolucions hauran de gestionar-se obligatòriament dins del termini de 7 dies hàbils des de la recepció del producte. En cas de que no disposem d’estoc del mateix producte en el moment de la devolució, se li enviarà un cupó que podrà utilitzar per a la compra de qualsevol producte de la nostra web, i ens posarem en contacte amb vostè quan tornem a tenir disponibilitat del producte per enviar-li un si encara el desitja.
  2. Si desitja retornar el producte rebut: si el producte rebut no és el que desitja o si vol gestionar la devolució per un altre motiu diferent als previstos al apartat anterior, podrà efectuar la devolució dins dels 15 dies següents a la recepció el producte. El cost de la devolució correrà a càrrec del usuari. La devolució del import pagat es farà de la mateixa forma en que vostè va efectuar el pagament, i sempre amb posterioritat a la recepció del producte i desprès de verificar que es compleixen els requisis que s’indiquen en aquest apartat.

 

NINET JOGUINES es reserva el dret a refusar canvis o devolucions de productes que hagin estat oberts o desprecintats. Només s’acceptaran aquells que conservin el seu embalatge original i que no hagin estat fets servir.

 

NINET JOGUINES només acceptarà devolucions de productes si aquests reuneixen els següents requisits (a més a més de les condicions particulars que puguin indicar-se en relació a cada producte):

 

  • El producte ha de presentar un aspecte i condicions aptes per a la venda, s’ha d’entendre per aquestes condicions que no hagin estat manipulats ni utilitzats.
  • El producte ha de presentar el mateix estat en el que va ser entregat, és a dir, sense manipular, obrir o desprecintar; l’usuari ha de conservar l’embalatge i l’etiquetat original del producte, així com les instruccions, documentació i possibles accessoris.
  • L’enviament ha de realitzar-se fent servir la mateixa caixa o sobre en el qual va ser entregat el producte al usuari, o en el seu defecte, en algun embalatge similar que garanteixi que la devolució es farà en perfecte estat.
  • Haurà d’incloure dins del paquet la documentació de la devolució i una còpia de l’albarà d’entrega on hauran de marcar els productes retornats.

 

  1. L’usuari no tindrà dret a desistir ni retornar els productes en els casos establerts a la normativa que sigui d’aplicació al producte i, en especial, tenint en consideració la naturalesa dels bens venuts, en els següents supòsits:
  • Productes clarament personalitzats, realitzats a mida o seguint unes especificacions concretes demanades expressament pel client i realitzades al efecte.
  • Productes que per la seva naturalesa, no poden ser retornats o puguin deteriorar-se.

 

NINET JOGUINES recomana al usuari revisar el producte rebut en el moment de l’entrega. S’ha de revisar l’estat i la quantitat de tots els productes de la seva comanda i en el seu cas, fer constar la disconformitat en aquell moment al transportista, i també si ho considera escaient per email al nostre servei d’atenció al client.

 

Per realitzar la devolució: vostè trobarà dins de la capsa on rebi el seu producte la documentació necessària i les instruccions que ha de seguir per gestionar la devolució. Una vegada NINET JOGUINES rebi el producte retornat, procedirà a la revisió tant del motiu de la devolució com del producte mateix, i procedirà de conformitat amb el que s’ha indicat anteriorment.

 

L’import econòmic serà reemborsat a través del mateix canal de pagament emprat en el moment de la compra (tarja, PAYPAL o transferència), donat lloc a un reemborsament igual al import complet de la compra una vegada s’hagi rebut el producte i verificat el motiu de la devolució i que el producte es troba en perfecte estat.

 

Per més informació pot consultar la nostra política de devolucions completa o les nostres condicions de la contractació, o bé consulti amb el nostre Departament d’Atenció al Client, per telèfon al 690802588 o per email a ninet@ninetjoguines.com

 

 

Gestió de la comanda i termini d’entrega

La confirmació de la seva comanda es realitzarà una vegada confirmat el pagament de la mateixa.

 

El termini d’entrega del producte i l’àmbit geogràfic de repartiment del mateix s’especificaran en cada moment. El termini d’entrega començarà a comptar-se a partir del dia següent a la finalització de la comanda.

 

Els productes únicament s’entregaran en territori d’Espanya (península i Illes Balears), en cas de compres des del Principat d’Andorra, posa’t en contacte amb el nostre servei d’atenció al client en ninet@ninetjoguines.com i podràs efectuar la recollida a La Seu d’Urgell.

 

El termini d’entrega pot variar entre les 24-72 hores laborables des de la confirmació de la comanda. Les entregues sempre es realitzaran en dies laborables i com NINET JOGUINES treballa amb diferents companyies de transport, se’ls hi facilitarà un número de seguiment de la seva comanda per que en tot moment puguin controlar i saber on està el seu paquet, i l’estat de l’entrega. NINET JOGUINES no es fa responsable dels possibles errors o endarreriments als lliuraments que siguin responsabilitat directa de les companyies de transport.

NINET JOGUINES no serà responsable pels errors causats a l’entrega quan l’adreça de lliurament introduïda pel usuari al formulari de la comanda no sigui correcta o s’hagi omès.

 

Els terminis d’entrega indicats a cada producte poden variar per raons logístiques o de força major. En cas d’endarreriment, NINET JOGUINES informarà als usuaris tan bon punt tingui coneixement.

 

Tots els articles presents a la web tenen estoc disponible. En cas de no disposar d’estoc per una comanda sol·licitada, el client serà notificat a la major brevetat possible. Els terminis d’entrega indicats a cada producte poden variar per raons logístiques o de força major. En as d’endarreriment, s’ informarà als usuaris tan bon punt tingui coneixement.

 

En el moment de l’entrega de la mercaderia s’entendrà consumada la venda. Les mercaderies s’entendran acceptades pel comprador com conformes en quant a quantitats y qualitats, si en un termini de 7 dies hàbils, a comptar des de la seva entrega no es manifesta expressament el contrari. Transcorregut el citat termini NINET JOGUINES no admetrà devolucions/reclamacions sobre les comandes.

Cost del transport

El preu del transport del producte s’informarà durant el procediment de compra del producte de forma separada al preu del mateix, i s’afegirà al cost final abans de procedir amb la passarel·la de pagament. L’import de les despeses d’entrega es determinen en funció del pes i del destí dels productes comprats. Aquest import serà informat en el moment de confirmació de la comanda i abans de procedir amb el pagament. Les despeses de transport poden variar en funció del transportista i no son responsabilitat de NINET JOGUINES.

 

Amb caràcter general el transport serà gratuït per a les compres superiors a 70€ a Espanya peninsular i 100€ a les Illes Balears. La resta de compres inferiors a 70€ tindran un cost de 4,5€ per Espanya peninsular i 13,50€ per les Illes Balears.

 

S’informa que poden existir càrrecs addicionals en funció del lloc d’entrega o de les circumstàncies particulars de la mercaderia, així com en el cas de que no es pugui efectuar l’entrega del paquet al lloc indicat pel client degut a un error a l’adreça i/o al destinatari que sigui directament responsabilitat del client per haver-lo consignat incorrectament al moment de cursar la comanda.

Política d’anul·lació de comandes

Asseguris que el producte que compra és el que desitja, una vegada efectuada la compra no es podrà anul·lar la comanda. Per al supòsit de que el producte o servei no estigui disponible desprès de realitzar-se la comanda, l’usuari rebrà un email el nou termini d’entrega previst, l’anul·lació total o parcial de la comanda, causant la devolució total o parcial del preu pagat. L’anul·lació parcial de la comanda degut a la manca de disponibilitat d’un producte no dona dret a l’anul·lació de la totalitat de la comanda.

 

Garanties

Una vegada transcorregut el període de 7 dies establert per al exercici del dret a desistiment, en cas dels productes no defectuosos o no conformes es derivarà al usuari al servei post-venda del fabricant per que pugui procedir a tramitar la seva incidència.

L’usuari podrà fer efectiva la garantia d’un producte de conformitat amb la normativa vigent sobre la garantia dels productes de consum. El termini de garantia dels productes és de 2 anys.

 

Per fer ús de la garantia resulta imprescindible la conservació de l’albarà, la factura o el comprovant de la compra.

 

Altres consultes

NINET JOGUINES li proporcionarà tota la informació que necessiti sobre el procediment de compra o qualsevol altre relacionada amb el servei de la botiga on-line. Contacti amb el nostre departament d’Atenció al Client, sigui per telèfon al 690802588 o per email a ninet@ninetjoguines.com