Buscar
Pinterest Facebook Instagram
  • No hi ha productes a la cistella.
  >  Preguntes freqüents

A Ninet apostem per les joguines artesanals. Amb un procés productiu cuidat. La majoria de joguines estan fetes a mà. Això fa que siguin unes joguines úniques i de qualitat.

Algunes són de proximitat i d’altres són importades. Busquem aquelles joguines diferents i creatives que aportin un valor afegit.

No estan testades però compleixen tots els requisits normatius. Si voleu saber exactament la composició d’alguna joguina perquè hi pot haver un problema amb les al·lèrgies, envieu un correu a ninet@ninetjoguines.com i us passarem la relació detallada amb tots els materials de què està feta aquella joguina en concret.

Tant els materials com el procés productiu són respectuosos amb el medi ambient. De fabricació sostenible. Es garanteix la seguretat i l’absència de productes nocius pel consumidor.

Es recomana que les joguines de tela es netegin a mà. Les joguines d’altres materials es recomana netejar-los amb un drap amb aigua i sabó. Millor no utilitzar productes de neteja agressius per no malmetre el color i el material.